کاندیشنر چیست و چه کاربردی دارد؟

اخبار و رویدادها

یکی از اصلی ترین مراحل تولید خوراک پلت مرغوب، کاندیشه کردن مواد اولیه است. کاندیشه کردن به معنای قرار گرفتن مواد اولیه درون دستگاهی به نام کاندیشینر و پخت آن است.


کاندیشنر چیست و چه کاربردی دارد؟

رطوبت و فشار بخار موجود در دستگاه کاندیشنر باعث پخته شدن مواد می شود. پس از مرحله ی آماده سازی و پخت، خوراک را وارد دستگاه پلت می کنند تا محصول موردنظر تولید شود. به طور کلی اگر کاندیشنر از خط تولید خوراک پلت حذف شود، دستیابی به پلت با کیفیت امکان پذیر نیست.

تولید رطوبت در دستگاه باید در حد نرمال و کنترل شده ای باشد. هرگاه میزان رطوبت از حد مطلوب آن بالاتر یا پایین تر آید عملیات تولید پلت با مشکل مواجه خواهد شد. در برخی موارد نیز مشاهده می شود دستگاه پرس پلت دیگر قادر به تولید دان پلت شده مرغوب نیست. برای اینکه با چنین مشکلاتی رو به رو نشویم می بایستی درباره ی عوامل موثر بر کیفیت تولید بخار درون دستگاه اطلاعات لازم را کسب نماییم.  

عوامل موثر بر عملکرد کاندیشنر

برای دستیابی به عملکرد مناسب کاندیشینر و افزایش بازدهی دستگاه، بررسی چند نکته ضروری به نظر می رسد. در طی این فرآیند ویژگی رطوبت و فشار بخار باید به گونه ای استاندارد تنظیم شود. اگر رطوبت و بخار از حد معینی بالاتر برود، عملیات پلیتینگ به نتیجه ی موردنظر نمی رسد. رعایت تمامی استانداردهای فاکتورهای ذکر شده نیازمند دانش و تجربه کافی است. اینکه خوراک را برای گله گوسفندان تولید می کنید یا واحدهای مرغداری و ... هرکدام شرایط خاصی را می طلبد.

مزیت های استفاده از کاندیشنر

به طور خلاصه می توان گفت ایجاد ارزش افزوده و کاهش هزینه ها نتیجه ی قرارگیری خوراک در کاندیشنر پیش از پلیتینگ است. ارزش افزوده به معنای سود بیشتر و عملکرد بهتر و کاهش هزینه به معنای حذف هزینه های جانبی و صرفه جویی در انرژی می باشد. نقش کاندیشنر در خط تولید خوراک پلت بسیار با اهمیت است و مزیت هایی را در پی دارد که در ادامه بدان اشاره می کنیم.

  • ارتقاء کیفیت محصول پلت شده
  • افزایش ظرفیت تولید
  • کاهش مصرف انرژی و هزینه های ناشی از آن
  • افزایش طول عمر قطعات اصلی دستگاه پلت (دای و رولر)
  • هموژنیزه کردن مواد اولیه و بخار
  • جلوگیری از رشد باکتری و از فساد زود هنگام خوراک

همچنین شما می توانید به تناسب نیاز خود برخی فاکتورها را تا حدودی تغییر داده و کم و زیاد کنید. به طور مثال تنظیم میزان بخار تولیدی، مقدار اضافه کردن روغن و مدت زمان نگهداری مواد درون کاندیشنر از جمله این موارد است.

طراحی بدنه کاندیشنر

بدنه ی این دستگاه از فلزات سازگار با فرآیند پخت مواد استفاده شده است. جنس داخلی کاندیشنر که در تماس با مواد اولیه است از فولاد ضد زنگ می باشد. ساختار کاندیشنر از بدنه ی محکمی برخوردار است و در مقابل ضربه های احتمالی مقاوم می باشد. در عین حال ظاهر دستگاه دارای قالب ساده ای می باشد و کار با آن بسیار آسان است. همچنین نحوه ی تمیز کردن آن راحت بوده و نگرانی از بابت گرفتگی و انباشت مواد خوراکی درون کاندیشنر نخواهیم داشت.

 

 

قبل
روش های پرورش ماهی قزل آلا
بعد
معرفی فلاشینگ برای گوسفندان

ارسال نظر




همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.

* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.