مزایا تهیه خوراک پلت شده کنسانتره با استفاده از دستگاه پرس پلت

اخبار و رویدادها

کنسانتره به مواد مغذی مورد نیاز دام و طیور گفته می شود که به راحتی در اختیار دامدار و مرغذار قرار می گیرد و تمام احتیاجات حیوان را بر طرف می کند و باعث کاهش هزینه می شود.


مزایا تهیه خوراک پلت شده کنسانتره با استفاده از دستگاه پرس پلت

مزایای کنسانتره پلت شده:

کنسانتره جزوء مواد غذایی است که دام و طیور بسیار به آن علاقه دارند. در سال های اخیر نوع پلت شده این خوراک بیشتر مورد استقبال قرار گرفت از جمله مزایای آن می توان به مواد زیر اشاره کرد.

  • دام و طیور راحت تر می تواند از این خوراک مصرف کنند.
  • نحوه نگهداری آن راحت تر می شود.
  • ضایعات در این نوع خوراک هم در هنگام حمل و نگهداری بسیار کاهش پیدا می کند.
  • به دلیل فشار و دمای بالایی که دستگاه پرس پلت در تولید خوراک  ایجاد می کند تمام باکتری ها و میکروب های موجود از بین می رود.
  • دام و طیور نمی تواند در بین مواد خوراکی انتخاب کند و این امر باعث می شود تا تمام مواد مغذی به بدن حیوان برسد.
  • کنسانتره پلت شده به راحتی هضم می شود.

مزایای استفاده از کنسانتره در خوراک دام

  • کنسانتره دارای انواع زیادی است و می توان با توجه به نیاز دام برای تغذیه از آن استفاده کرد.
  • انرژی و پروتئین خوراک کنسانتره برای دام و طیور کافی است.
  • قیمت تمام شده این نوع خوراک بسیار مقورن به صرفه است و استفاده از این خوراک سود کافی برای دامدار و مرغذار ایجاد می کند.
  • کنسانتره پلت شده کاملا بهداشتی می باشد و برای سلامت دام و طیور بسیار مفید است و تغییری در طعم و بوی آن ایجاد نمی کند.
  • در مقایسه با علوفه حجم کنسانتره کم می باشد ولی این مشکلی در تامین نیاز های دام ایجاد نمی کند.

تاثیر مصرف کنسانتره بر روی تولید شیر

زمانی که دام زایمان می کند بعد از شش تا هشت هفته میزان شیر تولیدی افزایش پیدا می کند و سپس کم می شود و تا زمانی که خشک شده و دام برای زایمان بعد آماده شود.

میزان شیر تولیدی با نوع تغذیه دام رابطه کاملا مستقیم دارد. اگر تغذیه به درستی صورت گیرد باعث می شود تا تولید شیر افزایش پیدا کند. همین دلیل باعث می شود نقش کنسانتره در تغذیه اهمیت پیدا کند. استفاده از کنسانتره در غذای دام در اوایل شیردهی بسیار مهم و ضروری می باشد. در این دوران باید مواد معدنی , پروتئین و ویتامین ها به طور کامل به بدن دام برسد تا حیوان لاغر نشود . این لاغری باعث می شود حجم شیر تولید شده کاهش پیدا کند. برای تولید شیر بیشتر باید بیش از 50 درصد غذای گاو را کنسانتره تشکیل دهد.

اهمیت مصرف کنسانتره بر روی پرواربندی

  • برای بالا بردن میزان چند قلوزایی در قوچ ها حدودا سه هفته قبل از قوچ اندازی از کنسانتره برای تغذیه استفاده می شود . به این کار فلاش کردن یا فلاشینگ می گویند.
  • میزان 100 تا 300 گرم کنسانتره در روز برای دام باید در نظر گرفت و بعد عمل قوچ اندازی انجام شود. در زمان آبستنی میزان مصرف کنسانتره کاهش پیدامی کند و دوباره 6 هفته قبل از زایمان تغذیه با کنسانتره شروع می شود.
  • بیش از 50 درصد وزن بره در این 6 هفته ایجاد می شود و رشد بره بعد از تولد نیز به نحوه تغذیه مادر در این زمان بستگی دارد.

قبل
فرآیند ژلاتینه شدن خوراک در نتیجه فعالیت کاندیشینر
بعد
پرورش گوساله

ارسال نظر




همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.

* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.