کاندیشنر دستگاه پرس پلت و فرآیند کاندیشنینگ

ماشین آلات خط تولید

کاندیشنر یکی از بخشهای مهم دستگاه پرس پلت می باشد. موقعیت قرارگیری این وسیله در داخل دستگاه و در نزدیکی فیدر واقع شده است. 


کاندیشنر دستگاه پرس پلت و فرآیند کاندیشنینگ

کاندیشینر یکی از قطعات اصلی و تکمیل کننده دستگاه های پرس پلت محسوب می شود. به عبارتی دیگر دستگاه پلت ساز به همراه این وسیله می تواند پلت مرغوب تری تولید کند. کیفیت عملکرد این بخش به نوع دستگاه، نوع خوراک و روش کاندیشینینگ بستگی دارد. در ادامه به بررسی بیشتر موضوع مذکور می پردازیم.

کاندیشنینگ کردن 

کاندیشنر به واسطه ی عملیات رطوبت دهی و حرارت دهی به خوراک باعث کاندیشنینگ کردن آن می شود. در این میان بخار به عنوان عامل اصلی در فرآیند کاندیشنینگ کردن شناخته می شود. به همین دلیل فرآیند مذکور به کاندیشنینگ بخار نیز معروف است. رطوبت به واسطه ی اختلاف رطوبتی موجود در خوراک منتقل می شود. اختلاف میزان رطوبت سطح بیرونی ذرات و بخش داخلی آن باعث انتقال رطوبت می شود. 

بهتر است بدانید از طریق افزودن بخار به خوراک می توان میزان رطوبت وحرارات مواد را افزایش داد. بخار از طریق کانال های تعبیه شده در کاندیشنر وارد محفظه می شود. همراه با ورود بخار به خوراک بخار سرد می شود و به صورت مایع در می آید و بر روی ذرات قرار می گیرد. از طرفی بخاردهی هنگام کاندیشه کردن خوراک موجب ژلاتیناسیون مواد نیز می شود. در ادامه به تشریح فرآیند ژلاتیناسیون می پردازیم.

ژلاتیناسیون چیست؟

ایجاد چسبندگی و اتصال مواد به یکدیگر از اثرات ژلاتینه شدن می باشد. در طی این مرحله ذرات خوراکی به یکدیگر می چسبند و همین عامل منجر به هضم بهتر غذا می شود. در عملیات کاندیشنینگ ابتدا مواد با یکدیگر مخلوط شده و سپس بخار به داخل ذرات نفوذ می کند. به عبارتی دیگر کاندیشینر همچون دستگاه میکسر ذرات و بخار را با هم مخلوط می کند. به دلیل حساسیت بالا این فرآیند می بایستی با بهترین کیفیت به انجام برسد.

تست CV

تست سی وی تستی است که میزان رطوبت و حرارت مواد را مورد بررسی قرار می دهد. یکنواختی رطوبت و حرارت دهی یکی از عوامل مهمی است که به وسیله ی تست CV مورد سنجش قرار می گیرد. خروج خوراک مش با رطوبت و دمای استاندارد و موردنظر می تواند تضمین کننده کیفیت عملکرد دستگاه پلت باشد.

جمع بندی

با افزایش رطوبت به وسیله ی فرآیند بخاردهی، دما نیز افزایش می یابد. دمای خوراک به ازای هر یک درصد افزودن رطوبت، دوازده و نیم درجه سانتی گراد بیشتر می شود. برای تنظیم دقیق دمای محصول تولیدی می بایستی از ماشین آلات پیشرفته و مجهز به آخرین استانداردهای روز دنیا بهره برد. عدم هماهنگی در تعیین میزان دما، رطوبت و بخار می تواند منجر به تولید خوراک پلت بی کیفیت شود.

شما می توانید با خرید دستگاه آسیاب میکسر و دستگاه پلت ساز خط تولید خود را راه اندازی کنید. بهترین و ارزان ترین ماشین آلات خوراک دام در این شرکت طراحی و تولید می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تناژ، ظرفیت تولید، قدرت موتور و سایر ویژگیهای دستگاه موردنظر با ما در تماس باشید. همچنین شما می توانید برای مشاهده تصاویر ماشین آلات تولید خوراک به بخش محصولات سایت مراجعه نمایید.

  

قبل
نحوه مخلوط کردن مواد اولیه در خوراک پلت
بعد
مراحل رشد ماهی زینتی

ارسال نظر




همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.

* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.