نکاتی درباره ماهی سرخو

آبزیان

ماهی سرخو از جمله ماهیان خوراکی و لذیذ به شمار می رود. بسیاری از افراد بر حسب ذائقه خود از این نوع ماهی بسیار استقبال می کنند.

ماهی سرخه از معروف ترین ماهیان جنوب کشورمان است. بازار فروش ماهی روز به روز در حال رونق گرفتن است و سرمایه های زیادی را به خود جذب می کند. برای آشنایی بیشتر با این ماهی ادامه مقاله را مطالعه نمایید.

مشخصات ظاهری ماهی سرخه

سرخو ماهیان در دریاهای خلیج فارس و دریای عمان زندگی می کنند. این نوع ماهی از استخوان کمی برخوردار است و به دلیل کم بودن تیغ و خار در ساختار بدنی اش بیشتر مورد اقبال قرار گرفته است. رنگ زیبای این ماهی به رنگ سفید و صورتی می باشد. این ماهی به نام های حمرو یا سبیتی نیز معروف است. معمولا وزنی در حدود 3 تا 4 کیلوگرم دارد و از پولک کمی نیز برخوردار است.

ارزش غذایی سرخوماهیان

این دسته از ماهیان از جمله منابع بسیار غنی پروتئین به شمار می روند. بنابراین مصرف ماهی سرخو می تواند نیاز بدن انسان را از منابع پروتئینی در روز تامین نماید. علاوه بر ارزش اقتصادی بالا در بازار فروش ماهیان از گوشت مرغوبی نیز برخوردار است. بسیاری از افراد از طعم و مزه آن رضایت دارند و در برنامه غذایی روزانه خود جای می دهند. کالری تولید شده توسط آن مناسب بوده و انرژی خوبی را به ما می دهد. همچنین انواع ویتامین های ب 5 و ب 12 را نیز شامل می شود.

برنامه غذایی سرخه ماهی 

عذایی که برا تغذیه ماهیان در نظر گرفته می شود یا به اصطلاح خوراک آبزیان گفته می شود. خوراک ماهیان باید از ارزش های غذایی فراوانی تشکیل شده باشد. بهترین خوراک برای ماهیان خوراک پلت است. برای تهیه این نوع خوراک از تجهیزات خاصی استفاده می شود. تجهیزاتی که در خط تولید پلت قرار می گیرند و به طور انبوه پلت تولید می کنند. بهتر است بدانید پلت به وسیله ی دستگاه پرس پلت و آسیاب میکسر تهیه و تولید می شود.

قبل
آشنایی با ماهی کلیکا
بعد
معرفی فلاشینگ برای گوسفندان

ارسال نظر




همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.

* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.